Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Om os

I Ågerup Børnehus er vi ca. 40 børnehavebørn og 20 vuggestuebørn. Vores dejlige hus ligger i grønne omgivelser med skov og naturlegeplads ud til Isefjorden.

I Ågerup Børnehus er der et tæt samarbejde mellem vuggestuen, børnehaven og skolen, som alle lever under samme tag. Sammen med vores dygtige personale, skaber vi unikke pædagogiske læringsmiljøer i vores nærværende og trygge rammer. Vi er med hele vejen, fra børnene går i vuggestuen til de starter i Ågerup Skole, hvor vi skaber et sammenhængende og helstøbt børneliv, sammen med vores forældre.

Læs vores lille infofolder om Ågerup Børnehus her

Profil

Vores profil er bygget op omkring fællesskab og legende læring i vores naturskønne omgivelser. Hver stue har udgang til legepladsen og er indrettet så rammerne fleksibelt matcher det enkelte barn.

Personale

Personalet er fast fordelt på stuerne, så børnene møder de samme voksne hver dag. Hele personalet har en høj faglighed og vi gør meget ud af at sætte fagligheden i spil, hver dag.

Forældresamarbejde

Forældresamarbejde er en af nøglerne til at sikre vores børns trivsel, udvikling og læring

Skolesamarbejde

Ågerup Børnehus ligger under samme tag som Ågerup Skole, hvilket skaber en unik mulighed for at skabe et helstøbt børneliv, hele vejen fra vuggestue til skole.

VIsion

Ågerup Børnehus VIsion: At skrive VI med stort – Sammen om en fantastisk fremtid for vores børn!

Tilsynsrapport

Der er lovpligtig tilsyn i alle børnehuse og dagplejer i Holbæk kommune.


Feedback

Sidst opdateret

11.08.2020

Ansvarlig redaktør

Marie Korsgaard Stange

Kontakt

Troels Lundgård Hansen

Pædagogisk leder
Ågerup Børnehus
Telefon: 72 36 87 95
E-mail: troh@holb.dk