Spring til indhold

Joan Andersen

Kom på besøg i mit dagplejehjem. Jeg arbejder for, at der skal skabes gode relationer, børnene skal være i trivsel og de skal være trygge, så der skabes grobund for læring og udvikling.
01.01.0001

Mit dagplejehjem

Jeg hedder Joan og jeg er født i 1966. Jeg er gift med Per, og sammen har vi to sønner, to svigerdøtre og fire fantastiske børnebørn.

Jeg har en pædagogisk grunduddannelse og har suppleret med yderligere kompetencer; 2½ års inklusionsprojekt med fokus på signaler ved stressede børn, for tidlig fødte børn og den gode dialog. Derudover samarbejde og kommunikation, børn og mad. Jeg har taget et førstehjælpskursus, ICDP, DGI certifikat og følger læreplaner, LP modellen og aktionslæring. 

Det særlige ved mit dagplejehjem

Jeg arbejder for, at der skal skabes gode relationer, børnene skal være i trivsel og de skal være trygge, så der skabes grobund for læring og udvikling.

Børnenes hverdag

DGI – krop og bevægelse – er også en del af hverdagen. Vi bruger kroppen og laver forskellige aktiviteter. Vi går bl.a. på line på sandkassen, tager løbecyklerne frem eller spiller bold i haven. Mit formål er at skabe en hverdag med glade og tillidsfulde børn. Når glæden og tilliden opstår, skaber det grobund for god læring og mulighed for at udvikle gode sociale kompetencer. Jeg arbejder på, at børnene skal være søde ved hinanden og lege med, eller ved siden af hinanden.

“Vi bruger årstiderne og det har vi omkring os, bl.a. naturens egne frugter. I den forbindelse går vi tit ud i det grønne, på et græsareal, hvor der er mange forskellige træer. Vi går på opdagelse sammen og samler kastanjer, nødder, agern og blade der bliver brugt til kreative projekter. „

Traditioner

Vi hygger os med fastelavn, påske og julens traditioner og fejrer disse både hjemme hos mig og i legestuen med de andre børn og dagplejere. Vi kommer meget gerne hjem på besøg ved børnenes fødselsdage, men holder også fødselsdage i mit dagplejehjem, hvor vi synger, hygger os og hvor fødselsdagsbarnet får lov at komme med ønsker til aktiviteter. Fødselsdagsbarnet er meget velkommen til at ”dele ud” – kage eller frugt.Feedback

Sidst opdateret

05.01.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Her bor jeg

Joan Andersen
Agervænget 46
4420 Regstrup
Tlf.: 27 62 69 46