Spring til indhold

Laura Rohde Luplau

Kom på besøg i mit dagplejehjem. Her hos mig vil jeres barn opleve en hverdag med faste rutiner, men samtidig med rum til at ændre planerne efter børnenes individuelle behov.
01.01.0001

Mit dagplejehjem

Jeg hedder Laura Rohde Luplau, jeg er født i 1991. Jeg bor sammen med min mand Morten og vores datter Elle. Jeg er uddannet jordemoder og har desuden arbejdet flere år i vuggestue og børnehave. Jeg har været privat børnepasser siden 2020 og blev dagplejer i 2021. Vi lever i et røg-,dyre- og parfumefrit hjem.

Det særlige ved mit dagplejehjem

Hos mig er der altid TID. Tid til kram, tid til roligt tempo, tid til individualitet. Fokus vil altid være omsorg og det er essentielt for mig, at jeres barn bliver afleveret i trygge arme.

Det er vigtigt for mig at se det enkelte barn hvor det er og anerkende dets følelser og meninger. Jeg forsøger at forstå jeres barns følelsesmæssige behov og vejleder kærligt uden skæld ud. Jeg tror på læring og udvikling gennem leg. Bevægelse vil være en fast del af af jeres barns dag, og ligeledes vil sang og musik.


Her hos mig vil jeres barn opleve en hverdag med faste rutiner, men samtidig med rum til at ændre planerne efter børnenes individuelle behov.

I mit dagplejehjem er det vigtigt med et godt samarbejde med jer forældre, så vi sammen kan sikre, at jeres barn får en god dag i dagplejen.

Børnenes hverdag

Dagen her starter med en varm velkomst og en rolig aflevering, så alle er klar på at nu er dagplejedagen startet. Om morgenen laver vi ofte kreative ting; maler, tegner eller leger med modellervoks.

Efter formiddagsmad er vi ude og leger enten i haven eller tager på tur.

Om eftermiddagen går vi ud i haven igen hvis vejret er til det eller vi leger indenfor.

Der er morgenmad til de børn som har brug for det, formiddagsmad ca. kl 9, frokost ved 11-tiden og eftermiddagsmad når børnene vågner. Vi spiser sund, velsmagende, hjemmelavet og overvejende økologisk mad.


Fysiske rammer

Jeg bor for enden af en lukket villavej, i et nyere et-plans træhus med en stor dejlig lukket have.

Indendørs er vi i dagplejeværelset eller i vores køkken-alrum. Her er indrettet, så her er plads til leg hvor vi kan styrke motorikken ved f.eks. at lave lange klatrebaner gennem hele stuen. Det er også her vi spiser og laver mange kreative ting.

I haven er der sandkasse, gyngestativ med sansegynge, mudderkøkken, rutsjebane og forskellige cykler. Men vigtigst af alt har vi alverdens frugtbuske - og træer, køkkenhave og et drivhus som børnene er med til at dyrke, passe og selvfølgelig spise resultaterne af. Vi har skov og marker omkring os, så vi har rig mulighed for at gå en tur og sige hej til køerne eller tage en cykeltur i vores ladcykel ud i det blå.

Traditioner

Vi fejrer fødselsdag med gaver, sang og kage og holder afskedsfest for børnene når de skal videre i børnehave.

Vi holder fastelavn med tøndeslagning og klæd-ud og markerer påsken med påskefrokost og pynt.

Gennem årstiderne laver vi forskellige kreative ting og aktiviteter der passer dertil.

Julen fejres i stor stil med julehygge, julepynt og masser af hjemmelavede julegaver.Feedback

Sidst opdateret

05.01.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Her bor jeg

Laura Rohde
Eliasmindevej 33
Kr. Eskilstrup
Tlf. 42 50 70 03