Spring til indhold

Anne Stibius Kristensen

Velkommen i mit dagplejehjem. Jeg er omringet af små, individuelle væsener, som alle har hver sin personlighed, og det giver mig den største lyst til mit arbejde.
01.01.0001

Mit dagplejehjem

Jeg hedder Anne og har været dagplejer i 15 år. I mit dagplejehjem møder du også vores hund og kat, og i baghaven er der hønsegård og gæs. Vi har udsigt til en fold med får, og der er kun 500 meter til de store marker med heste og køer. Cykelturen kan også gå til Tadre mølle og skoven.

Vi får jævnligt besøg og tilsyn af vores pædagog som følger os nøje, og vi kommer på kursus med gode læringsmuligheder for at vi kan skabe den mest trygge og læringsrige hverdag i dagplejen 🙂

Det særlige ved mit dagplejehjem

Mit arbejde er ekstremt livsbekræftende. Jeg er med i børnenes udvikling fra de er 7 - 8 måneder og følger dem i det nære miljø til de skal i børnehave. Jeg elsker også det tætte samarbejde med forældrene. 

Jeg er omringet af små, individuelle væsener, som alle har hver sin personlighed, og det giver mig den største lyst til mit arbejde.

Jeg nyder at kunne tilrettelægge min dag med børnene i fokus, men hvor der også er plads til samarbejde med kollegaer. Her arbejder vi sammen omkring det læringsmæssige og får talt om trivsel samtidig med, at vi plejer vores gode samarbejde og relationer med hygge og humor.

Mit store legeværelse og store have her på landet, giver store muligheder for børnenes trivsel, med rig mulighed for den bedste tid i barnets første år.

Vi spiser meget varieret og følger årets muligheder for og befinder os så meget i naturen som muligt.

Traditioner

Vi hygger om traditioner i årets løb - både i dagplejehjemmet, men også med forældre arrangementer i legestuen.Feedback

Sidst opdateret

05.01.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Her bor jeg

Anne Stibius Kristensen
Gl. Høbjærgvej 103
4340 Soderup
Tlf.: 60 96 01 91