Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Årets gang

I Midgård har vi flere traditioner, nogen har personalet ansvaret for, andre har forældrerådet ansvaret for.

 

Maddage i børnehaven.
Hver stue har ca. 1 gang om mdr. maddag. Alle børn tager lidt med til et fælles måltid. Vi tilbereder maden sammen med børnene og det er tit mad som børn ikke har smagt før. Børnene er også med til at dække bord og gøre rummet hyggeligt. Det er noget alle børn deltager med glæde i.

Fastelavn                                                                                                               
Børnene kommer udklædte, hvis de har lyst. Vi slår katten af tønden. Der bliver kåret en kattedronning og kattekonge. Når alt dette er overstået, spiser vi indholdet af tønden.

Sankt Hans
I Midgård fejrer vi Sankt Hans ude ved vores bålplads. Mens heksen brændes af, synger børn og personale midsommervisen og andre sange. 

Sommerfest
Hvert år holder vi sommerfest i Midgård. Her er alle barnets hjemboende familiemedlemmer velkomme.

Vi starter festen på barnets stue, hvor der vil foregå en eller anden form for aktivitet. Herefter spiser vi sammen - Der bliver opstillet borde til en fælles buffet, og forældrene medbringer mad, svarende til det antal mennesker, man møder op til festen.
Efter maden vil der være fælles familieaktiviteter på legepladsen.

Sommerfesten en oplagt mulighed for at hygge og snakke med de børn og voksne, som dit barn til dagligt færdes i blandt.

Forældre / Bedstedag til jul Med Lucia
Denne dag har forældre og bedsteforældre mulighed for, at opleve Midgård sammen med børnene. Kan forældrene/bedsteforældre ikke deltage, er en onkel som tante eller en nabo selvfølgelig også velkomne. Det handler i bund og grund bare om, at børnene får et par hyggelige timer, med en de holder af, samtidig med at vi pynter Midgård med masser af julepynt. Bedsteforældrene er velkommen til at medbringe boller/brød til kaffen samt julestads til julepyntningen.
Julen er hjerternes tid. Og det er den også i Midgård. Derfor laver de ældste børn luciaoptog i Midgård.  

Julefrokost.
Lige inden vi går på juleferie holder vi en julefrokost for alle børnene. Her medbringer alle børn noget mad som vi laver i fællesskab.

Kaffeeftermiddage.
Forældrerådet har mulighed for at inviterer til forældrekaffe og hyggeligt samvær, efter behov og ifl. aftale med personalet. Feedback

Sidst opdateret

01.02.2020

Ansvarlig redaktør

Maj-Britt Christoffersen