Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Aflevering og afhentning

Det er vigtigt for os, at dit barn føler sig tryg, både ved aflevering om morgenen og afhentning om eftermiddagen.

Aflevering

Når barnet begynder i vuggestue eller børnehaven skal det lære en masse nye børn og voksne at kende. Barnet skal vænne sig til at undvære dig eller en dagplejer, som ellers har været fast holdepunkt. Inden barnet starter er det derfor godt, hvis I har været på et eller flere besøg, så barnet har nået at danne sig et indtryk af vuggestuen eller børnehaven. I vil sikkert opleve, at pga. de mange indtryk bliver barnet hurtigere træt end sædvanlig. Prøv derfor at gøre de første dage så korte som muligt. Hvis barnet er ked af det, når I går, er I velkomne til at ringe i løbet af dagen og høre hvordan det går.

Hvis barnet har noget specielt legetøj eller sut, som trøster og giver tryghed, så medbring det gerne.

Når I afleverer jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at man lige siger god morgen til en af de voksne i vuggestuen eller børnehaven. I skal selv tjekke jeres barn ind elektronisk hvor I skriver tidspunkt på hvornår I forventer at afhente igen, samt skrive hvem der henter, da vi ellers ikke må udlevere barnet. Det er også vigtigt for os at vide, om der er sket noget derhjemme. Dette kan skrives som besked når der bliver tjekket ind. Det kan være at barnet har sovet dårligt, kommet for sent i seng eller andet.

Vi vil ligeledes fortælle/skrive til Jer hvis der er sket noget i løbet af dagen i institutionen. 

Vi henstiller til at I kommer senest klokken 9.00 hver dag, med mindre andet er aftalt. Det er af hensyn til dit barns deltagelse i dagens aktiviteter og leg med de andre børn. Har du behov for at møde senere en dag, kan du selvfølgelig aftale dette med personalet.

Afhentning

Vi lærer børnene, at rydde op, når de er færdige med en leg. Vi håber I vil respektere dette, så I giver jeres barn tid til oprydning, når I henter det.

Det er meget vigtigt, at du altid siger farvel til én af de voksne i vuggestuen eller børnehaven, inden du går hjem med barnet, og HUSK at får tjekket ud når i går hjem. 

Husk at ryd op i dit barns garderobe hver dag - sæt sko op på hylden, tag pinde, sten mm. med hjem eller smid det ud, det vil være en store hjælp for personalet og rengøringen.Feedback

Sidst opdateret

20.06.2019

Ansvarlig redaktør

Maj-Britt Christoffersen