Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Morgenmad, Frokost og eftermiddagsmad

Vuggestue og Børnehave følger Holbæk kommunes kostpolitik

Morgenmad
I tidsrummet 6.30-7.30 tilbyder vi morgenmad som består af havregrød med smørklat eller kanel/banan, havregryn, rugbrød med smør og eventuelt smørost . Der til kan de få 1 glas mælk, som enten kan drikkes eller bruges oven på morgenmaden.

Mellemmåltider                                                                                                                                                                                                     Om formiddagen er der mulighed for børnehavebørnene at sætte sig med et stykke mad, da det er meget forskelligt hvornår børnene får deres første måltid og deres behov for mad. Derfor kan det være en god ide at pakke madpakken med lidt ekstra mad til et lille mellemmåltid.
I vuggestuen får de et stykke rugbrød eller en fiberskorper med smør og vand til om formiddagen. 

Frokost
Vi spiser frokost kl. 11.00.Børnene medbringer selv deres madpakke. Madpakkens sammensætning er forældrenes ansvar, vi anbefaler sunde og nærings rige måltider. Vi drikker vand til maden. Vi henstiller til Holbæk kommunes kostpolitik.

Eftermiddagsmad
Vi spiser hver dag eftermiddagsmad kl. 14. Børnene medbringer selv eftermiddagsmaden i en særskilt lille madkasse eller pose. Det vi være en god ide med et stykke brød (groftbrød) sammen med frugt eller andet grønt til eftermiddagsmaden da børnene tit er sultne på det tidspunkt. Der er vand til manden.

KostpolitikFeedback

Sidst opdateret

15.05.2017

Ansvarlig redaktør

Maj-Britt Christoffersen