Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Opstart og indkøring

En god start er vigtig for et lille barn. Når barnet starter hos os, udfylder du/I et elektronisk stamkort på Børn i Holbæk, så vi har alle relevante oplysninger om jer og barnet, herpå skriver du/I også hvem der må hente jeres barn.

Vi vil opfordre jer til at komme på besøg inden opstart, for at se vores hus og besøge den stue dit barn skal gå på. Formålet med besøget skal bl.a. være, at du får mulighed for en snak og stille spørgsmål, du får kendskab til vores app "Børn i Holbæk" samt at dit barn og du som forældre lærer stedet at kende. 

Hvis barnet er ked af det, kan det være svært at gå. Vi har erfaring med at det er bedst I går hurtigt. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at trøste barnet. Er barnet meget ked af det, ringer vi til jer og afgør i fællesskab, hvad vi skal gøre. I er altid velkomne til at ringe i løbet af dagen og høre hvordan det går.
Snak gerne med stuen, om der er tidspunkter der er mere hensigtsmæssige, at aflevere barnet på end andre.

Husk at der kan være informationer der er gode for personalet, at få når I afleverer barnet, f.eks. hvis barnet har sovet dårligt om natten, ikke har spist så meget morgenmad og lignende. Dette kan også skrives ind på Børn i Holbæk og på Tjekind (Ipad i garderoben).

Vi lærer børnene, at rydde op når de er færdige med en leg. Vi henstiller til, at I respekterer dette, så I giver jeres barn tid til oprydning når I henter det.

Det er meget vigtigt, at du altid siger farvel til én af de ansatte og tjekker dit barn ud via TjekUd (Ipad i garderoben) inden du går hjem med barnet.

Ca. 3 måneder efter barnets opstart i Midgård vil I blive tilbudt en forældresamtale, hvor vi fortæller om barnets hverdag og om hvordan barnet trives. Samtidig har I mulighed for, at fortælle om jeres oplevelse af opstarten og stille spørgsmål til os.Feedback

Sidst opdateret

01.02.2020

Ansvarlig redaktør

Maj-Britt Christoffersen