Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Sovemuligheder

God søvn bør være en del af hverdagen. Søvnen har en vigtig funktion for barnets udvikling. Derfor har vi i Dagtilbud Kildedam fokus på at skabe de bedst mulige rammer for at tilgodese børnenes behov for god søvn.

De fleste vuggestuebørn sover en eller to gang i løbet af dagen. Der er mulighed for at sove i krybber eller i barnevogn, som står i en lukket liggehal. For de større børn vil der være mulighed for at sove på små senge i et soverum. Børnene der sover i krybber eller barnevogn er fastspændt i godkendte barnevogns seler og til ses ofte i liggehallen.

Vi har krybber og barnevogne, senge og sengetøj. Barnet har sit egen sengesæt, som barnet låner så længe de sover i vuggestuen eller børnehaven.
Bruger barnet sut, bamse, klud osv. skal i selv medbringe det.

Børnehavebørn som stadig har behov for et hvil, sover på små seng inde i vores sove rum. Det vil være muligt at sove mellem kl. 12 og 14. Hos de børn der sover inde, sidder der altid en medarbejder ved børnene den første halve time. Er der børn der ikke er faldet i søvn efter en halv time, får de lov til at gå ud og lege på legepladsen. 

 Sov godt..... når søvnen er en vigtig forudsætning for læring og trivsel.

Sikkerhed for børn der sover i dagtilbud.

Selepolitik for MidgårdFeedback

Sidst opdateret

20.06.2019

Ansvarlig redaktør

Maj-Britt Christoffersen