Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Start og indkøring

En god start er vigtig for et lille barn.

Vi vil opfordre jer til at komme på besøg i den gruppe barnet skal være i, inden barnet starter. Vi kan lære hinanden at kende og barnet lærer stedet at kende. Samtidig har I/vi mulighed for at snakke, stille spørgsmål og udveksle gensidige forventninger.

Ca. 3 måneder efter barnets start vil I blive tilbudt en forældresamtale, hvor vi fortæller om barnets hverdag, og om hvordan barnet trives. Samtidig har I mulighed for at fortælle om jeres oplevelse af opstarten og stille spørgsmål til os.
Hvis barnet er ked af det, kan det være svært at gå; vi har erfaring for at det er bedst at I går hurtigt, vi skal gøre alt, hvad vi kan for at trøste barnet. Er barnet meget ked af det, ringer vi til jer, og afgør i fællesskab, hvad vi skal gøre. I er altid velkomne til at ringe i løbet af dagen, og høre hvordan det går.
Snak med stuen, om der er tidspunkter, der er mere hensigtsmæssige at aflevere barnet på end andre.
Husk, at der kan være informationer, der er gode for personalet at få, når I afleverer barnet, f.eks. hvis barnet har sovet dårligt om natten, ikke har spist så meget morgenmad og lignende.

Oprydning og afhentning:
Vi lærer børnene, at rydde op, når de er færdige med en leg. Vi håber I respekterer dette, så I giver jeres barn tid til oprydning, når I henter det.
Mange børn skal også lige bruge lidt tid til at "lege færdig" inden oprydning.

Det er meget vigtigt, at du altid siger farvel til én af de ansatte, inden du går hjem med barnet!!

 Feedback

Sidst opdateret

08.03.2017

Ansvarlig redaktør

Maj-Britt Christoffersen