Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

DGI - Leg, bevægelse og Idræt

Stestrup Børnegård er DGI certificeret. Vi blev re-certificeret i 2016 som en leg, bevægelse og idræts institution. Vi har også en "Bevægelsespolitik" for Stestrup Børnegård. Gode bevægelsesvaner der grundlægges i barndommen, bæres med op i voksenlivet. Torsdag den 17, marts 2016 blev vi re-Emnet her var temaet "Sprog og bevægelse" sammen med institutionen "Huset". I juni måned afholder vi "OL i børnehøjde". - Den 14/6 2017. Med mange forskelligartede aktiviteter.

Stestrup Børnegård har en "Bevægelsespolitik" som vi dagligt efterlever.

Vi har bevægelse, leg og idræt såvel indenfor som udendørs. Vi benytter vores store dejlige legeplads, multibanen, fodboldbaner, bålhus området og vi benytter Stestrup Skoles gymnastiksal.

Bevægelsespolitik

Vi hopper, danser og kravler og meget mere, til "OL i børnehøjde", som vi afholder en gang om året. Børnene lærer at bruge kroppen på nye måder og begreberne udenfor, indenfor, over, under og i noget. Vi leger og lærer også meget om kroppen, både ved bålhuset, på multibanen og i gymnastiksalen. her er det læreplanstemaet: "Krop og bevægelse" der er i spil. Ligeledes temaet: "Sociale kompetencer", da mange af DGI aktiviteterne kræver samarbejde og hjælpsomhed børnene imellem.

Sam 4331

Sam 4328

Her er vi ude at løbe på den store boldbane.

Boldbane

Se! Det her kan jeg også...

Heste 005

Her leger vi med faldskærm i skolens gymnastiksal.

IMG 4950Feedback

Sidst opdateret

11.11.2019

Ansvarlig redaktør

Maj-Britt Christoffersen