Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Aflevering og afhentning

Aflevering og afhentning er vigtige stunder for dit barns trivsel hos os. Når barnet starter hos os, udfylder du/I et stamkort via "Børn i Holbæk", så vi har alle relevante oplysninger om jer og barnet, herpå skriver du/I også hvem der må hente jeres barn. I disse stunder kan I også fortælle os hvad I synes er vigtigt vi ved, for at jeres barn får en god dag hos os og vi fortæller om hvordan dagen er forløbet og om hvad dit barn har lært og hvad vi eventuelt ikke når at fortælle kan du læse - om, dagligt, ved at tjekke ind på "Børn i Holbæk", her skriver vi om dagens aktiviteter og om hvad børnene har lært og om hvilke læreplanstemaer der har været i spil. God fornøjelse!

Goddag og farvel

Det er meget vigtigt, at du siger goddag og farvel til de voksne, når du kommer med dit barn, eller henter dit barn.
Det er også vigtigt for os at vide om der er sket noget derhjemme. Det kan være at barnet har sovet dårligt, kommet for sent i seng eller andet.
Vi vil ligeledes fortælle jer hvis der er sket noget særligt i løbet af dagen i institutionen.

Aflevering

I børnehaven/vuggestuen logger du dit barn på når I er ankommet og tast også hvilket tidspunkt du henter dit barn.
Det er godt for os at vide hvornår I henter. Så kan vi, hvis jeres barn savner jer, bruge "Børn i Holbæk" til at se om der er lang tid til eller kort tid til I kommer.

Afhentning

Hvis dit barn hentes af andre, er det vigtigt at vi får besked, da vi ellers ikke må udlevere barnet. Så husk at fortælle det til en af medarbejderne, og skriv det ind i systemet.

Vi synes at det er vigtigt at børnene lærer at sige "goddag" og "farvel" og vi og I skal være forbillederne i at gøre det, så barnet føler sig modtaget og anderkendt, ligeledes ved afhentning, at få sagt farvel på den gode måde.

SAM 3415

 

Sam 3521Feedback

Sidst opdateret

11.11.2019

Ansvarlig redaktør

Maj-Britt Christoffersen