Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Bålhuset ved Stestrup Børnegård 2018

I Stestrup Børnegård er vi så privilegeret at vi har et meget stort naturområde, og her fik vi i 2013 bygget et stort og flot bålhus, med hegn af pile-flet, med omkringliggende pile-hytter. Et sted som vi flittigt benytter til leg og DGI aktiviteter. Det er også et sted til ro og fordybelse for børnene. Det er ligeledes her vi på forskelligvis følger årstiderne og alt hvad der sker og rører sig i naturen. Stedet er også beplantet med frugttræer. Børnene lærer meget om den danske fauna og lærer hvad der sker for planter og dyr på de 4 årstider. Herude har vi meget fokus på læreplanstemaet: "Natur og naturfænomener".

Vores bålhus

Både vi, Stestrup Skole og SFOen benytter det skønne naturområde og det store bålhus, hvori der er god plads til mange forskelligartede aktiviteter året rundt.

Børnegården benytter stedet til at afholde olympiade en gang om året og til DGI understøttende aktiviteter, da der i området er god plads og terræn til gode og sjove motoriske udfordringer. Vi nyder det skønne sted og opholder os der så ofte som muligt.

I som forældre er også velkomne til at benytte stedet om aftenen eller i weekenderne, hos skolens sekretær kan I booke en weekend, en eftermiddag eller aften og herved få en nøgle og adgang til diverse båludstyr, elektricitet og vand.

For lån af bålhuset: Tina Christensen, tinch@holb.dk Tlf. 72 36 73 70

SAM 3464

Børnene lærer at en mælkebøtte og andre planter forandrer sig efter årstiderne. Børnene lærer nye bevægelsessange.

 

DSC04126Feedback

Sidst opdateret

20.06.2019

Ansvarlig redaktør

Marie Korsgaard Stange