Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Mad og madpakker

Her kan du læse om vores måltider i hverdagen: Morgenmad Frugt Frokost Eftermiddagsmad og Andre måltider

Mad i hverdagen i Stestrup Børnegård.

 Morgenmad
I tidsrummet 6.30-7.30 tilbyder vi et morgenmåltid bestående af havregryn / havregrød og cornflakes/havrefras. Børnene må få en teskefuld sukker på deres havregryn. Hvis vi har hjemmebagt brød fra dagen før, tilbydes dette med smør og eventuelt ost.

 Formiddags frugt
Drengenes forældre tager 5 stk. frugt med hver mandag og pigernes forældre tager 5 stk. frugt med på onsdage. Denne ordning gør at børnene dagligt spise varieret frugt kl. 9.00. Eventuelt med brød til.

 Frokost
I 2017 valgte en enig forældregruppe den kommunale madordning fra, så alle børn i alderen 0-5 år har deres egen madpakke med hjemmefra.  Børnenes madpakker er varierede og sunde. Vi giver mælken: minimælk. (På blå og gul stue)

 Eftermiddags mad
Vi spiser hver dag et eftermiddagsmåltid kl. 14.00 – Vuggestuebørnene spiser efterhånden som de kommer op fra deres middagssøvn. Børnene medbringer selv eftermiddagsmaden i en særskilt lille madkasse eller pose.

 Andre måltider
 Vi holder påskefrokoster og julefrokoster til disse måltider tager forældrene pålæg med i stedet for barnets madpakke.Feedback

Sidst opdateret

15.05.2017

Ansvarlig redaktør

Maj-Britt Christoffersen