Spring til indhold
Dagtilbud Kildedam Til dagtilbudkildedam.holbaek.dk

Indkøring

På ventelisten:
For at kunne få en plads hos os, er det vigtigt at være skrevet op på ventelisten i Holbæk kommunes pladsanvisning. Det er her du kan henvende dig for at få information vedr. regler, takster og øvrige spørgsmål.

Anvist plads:
Når tiden er kommet til at starte i Vipperød Børnegård, udsender Pladsanvisningen et brev med anmodning om at kontakte os for at bekræfte ønsket om plads samt nærmere aftale vedr. starten.

Kom på besøg:
Vi vil gerne tage godt imod alle nye børn og forældre og viser derfor gerne Børnegården frem med en gennemgang af aktiviteter og faciliteter. Ring venligst og aftal tid for besøget på tlf. 72 36 77 20.

Velkomstbrev fra stuen:
Når det er blevet besluttet på hvilken stue barnet skal starte, vil stuen sende et lille velkomstbrev til barnet, vores velkomstfolder til forældrene samt kartotekskort til udfyldelse.

Indkøring/opstart:
Det er meget individuelt, hvordan opstarten på stuen skal foregå, og vi forsøger på bedst mulig vis at tage individuelle hensyn efter aftale mellem forældre og stuens personale.

Stil spørgsmål - få svar:
Vi vil som sagt gerne modtage børn og forældre bedst muligt her hos os, og skulle der være brug for at få afklaret forskellige spørgsmål i forbindelse med opstarten, kan vi kontaktes via. mail eller på kontorets tlf.: 72 36 77 20.Feedback

Sidst opdateret

07.12.2017

Ansvarlig redaktør

Louise Wetendorff Seehusen