Spring til indhold

Kontakt

Børnehuset Solgården

Østergade 64
4340 Tølløse

Telefonnumre

Klovnestuen: 72 36 52 47
Spilopstuen: 72 36 52 51
Krummestuen: 72 36 52 49
Krudtuglestuen: 72 36 52 48

Åbningstider

Mandag til torsdag: 6.30-17.00
Fredag: 6.30-16.30

EAN-nr:

5798007596835

Medarbejdere

Vuggestuen

Helle

Pædagog

"Det er vigtigt for mig at give børnene en hverdag, hvor tryghed, nærvær og omsorg prioriteres højt.
Jeg brænder for sang, sanglege og bevægelse. Udeliv er en vigtig del af børnenes hverdag."

Christina

Pædagogisk assistent

"Nærvær, tillid, omsorg og udvikling er noget jeg lægger stor vægt på for det enkelte barn. Jeg ser og møder barnet hvor det er."

Lene P.

Pædagog

"Jeg står for omsorg og tryghed i hverdagen. Give børnene små oplevelser i hverdagen, både ude af huset og små aktiviteter som svarer til børnenes niveau. Give nærvær samtidig med lidt læring."

Lise

Pædagogmedhjælper

"Jeg er en person der syntes at det er vigtigt at give børnene tryghed og nærvær og som kan grine og have det sjovt med dem i deres vuggestuetimer.
For mig er det også vigtigt at komme ud i naturen og mærke dens forskelligheder, både i sol, regn, blæst og sne. Få brugt sig selv på en sjov måde ved at hoppe, løbe, kravle og gå balance - En god gang DGI både ude og inde."

Cion

Pædagog

"Jeg elsker at understøtte børnenes tidlige udvikling og møde dem i øjenhøjde. Det er helt afgørende for mig at skabe nærværende, trygge og kreative rammer hvor det enkelte barn kan udvikle sin personlighed med afsæt i empati og gode relationer til andre."

Børnehaven

Lene S.

Pædagog

"Det er vigtigt for mig at være nærværende og give børnene tryghed og oplevelsen af, at de bliver set og møde dem i den udvikling de er i. Jeg vægter et godt forældresamarbejde højt. Det er vigtigt, at vi i fællesskab, giver barnet gode muligheder for en god udvikling."

Bettina

Pædagogisk assistent

"Jeg kan godt lide nærværet med børnene igennem sang, rim, remser og højtlæsning. Jeg syntes det er vigtigt at være en lyttende og nærværende voksen f.eks. i spisesituationen, hvor vi snakker om det børnene oplever. Jeg holder af at være kreativ med børnene, med perler, papir og saks og bruge min fantasi til at lave sjove ting. Jeg arbejder anerkendende med børnene, lytter til dem på deres niveau og hjælper dem der hvor de er."

Jytte

Pædagog

Janni

Pædagog - barselsvikar

"For mig er det vigtigste, at vise og give omsorg til alle børn, at være den tydelige og troværdige voksen. Være anerkendende, nærværende og møde børnene hvor de er, og allerhelst i børnehøjde. Jeg kan lide at være i naturen og udforske den sammen med børnene. Sang/musik og små samlinger brænder jeg også meget for. Den daglig snak med forældre omkring deres barn er også meget vigtig for mig."

Rikke

Pædagogisk assistent

"Jeg nyder at være nærværende, fordybe mig og følge børnenes spor. Alle børn skal føle sig trygge og have tillid til os voksne. Jeg lægger stor vægt på børnenes medbestemmelse, initiativ og nysgerrighed i hverdagen. Jeg er idérig og elsker at igangsætte aktiviteter og nyder at bruge udeliv, naturen, kreativitet og sjove lege, til at skabe gode fællesskaber."

Maria

Pædagog - barsel

Ledelse

Vicki Gehrt

Pædagogisk leder

tlf. 72 36 32 82

e-mail: vicge@holb.dk

Christian Oxbøll

Områdeleder

tlf. 72 36 63 21

e-mail: nieox@holb.dk

Det Administrative Center

Tina Birkedal Hansen

Administrativ leder

tlf. 72 36 24 99

e-mail: thans@holb.dk

Maj-Britt Christoffersen

Administrativ medarbejder

tlf. 72 36 45 42

e-mail: mbc@holb.dkFeedback

Sidst opdateret

06.01.2021

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson

Kontakt

Vicki Gehrt

Pædagogisk leder
Børnehuset Solgården
Telefon: 72 36 32 82
E-mail: vicge@holb.dk

Børnehuset Solgården