Spring til indhold

Start i dagtilbud

Når dit barn skal begynde i et børnehus eller i dagpleje, er der mange ting, der er værd at vide. Her kan du læse om dit barns opstart.

Når Jeres barn skal starte

En god start er vigtig for et lille barn. Vi vil derfor opfordre jer til at komme på besøg, inden jeres barn starter. Så kan vi hilse på hinanden, og barnet lærer stedet at kende. Samtidig har I og vi mulighed for at snakke og stille spørgsmål.

Når I afleverer

Hvis jeres barn er ked af det, kan det være svært at aflevere barnet og gå. Vi har erfaring med, at det er bedst, at I går hurtigt - og så skal vi nok gøre alt, hvad vi kan, for at trøste jeres barn. Er barnet meget ked af det, ringer vi til jer, og vi afgør i fællesskab, hvad vi skal gøre. I er altid velkomne til at ringe i løbet af dagen, og høre hvordan det går.

Snak gerne med dagplejen/børnehuset om hvilket tidspunkter, der er mest hensigtsmæssige at aflevere barnet på.

Husk, at der kan være informationer, der er gode for personalet at få, når I afleverer barnet, for eksempel hvis barnet har sovet dårligt om natten, ikke har spist så meget morgenmad og lignende.

Når I henter

Vi lærer børnene at rydde op, når de er færdige med en leg. Vi håber, I respekterer dette, så I giver jeres barn tid til oprydning, når I henter det. Det er meget vigtigt, at I altid siger farvel til én af de ansatte, inden I går hjem med jeres barn. 

Pladsanvisningen

Hvis du vil opskrive dit barn i dagtilbud, skal du benytte nedenstående link:

Pladsanvisningen

 

 

 Feedback

Sidst opdateret

09.01.2023

Ansvarlig redaktør

Lærke Dyre Christiansson