Spring til indhold

Aflevering og afhentning

Vores gruppetid, også kaldet samling, starter kl. 9:30. Derfor ser vi helst, hvis muligt, at du afleverer dit barn, og har sagt farvel inden dette tidspunkt.

Det er også i orden at komme senere, men ring lige og giv besked, så kan vi sammen tjekke tider for aktiviteter og eventuelle ture ud af huset.

En god start på dagen er tit afgørende for resten. Vi kender det selv, - det med at komme ud af døren i god tid og helst med en god mavefornemmelse. Det gør det altså bare noget nemmere at komme igennem køen på motorvejen på vej til job, eller vige pladsen med et smil på læben, for den ældre gangbesværede, der med stok og indkøbsnet, spejder efter en sikker siddeplads.

Ikke alle morgener forløber lige let. Det kan nogle gange gøre det svært at skulle sige ”vi ses senere” til sit barn. Ligeledes kan det samme være svært for dit barn, men da vores erfaring med trøst primært ligger i børnehøjde, ved vi, at det oftest går hurtigt over og pludselig er leg en realitet. Men du er altid velkommen til at ringe og høre hvordan det går med dit barn - det er helt naturligt og helt okay.

 

 Feedback

Sidst opdateret

09.12.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen