Spring til indhold

Dagens rytme

I vores hus er der plads til at følge barnets spor, men vi har en struktur og en planlægning der sikrer overblik og en gennemskuelig hverdag.

Her ser du se en typisk dagligdag for de 3-6 årige.

Kl. 06.15 – 07.30: Vi åbner samlet i vores fællesrum, hvor der er mulighed for at tage for sig af den lækre morgenbuffet bestående af havregrød/gryn, mælk eller vand og boller.

Kl. 07.30 – 09.30:                                                                                                                            
Her styrkes relationer og selvstændigheden på tværs af huset, for her må børnene bevæge sig frit rundt i huset og på stuerne efterhånden som de åbnes. Børnene har også mulighed for at spise en mad fra deres madpakke og deltage i forskellige aktiviteter.

Kl. 8.00:                                                                                                                  
Vi åbner legepladsen hvis vejret er til det.

Kl. 09.30 – 11.30:                                                                                           
Gruppetid og spisning: I gruppetid går børnene på deres egne stuer, hvor der typisk afholdes samling og de planlagte aktiviteter starter. Aktiviteterne er tilpasset den enkelte gruppe og deres behov, ud fra områdets læreplaner. Der er dog også dage hvor vi bevæger os på tværs af stuerne og laver en spontan aktivitet og følger børnenes spor.

Kl. 12.00 - 14.00:                                                                                        
Middagslur for dem der har brug for det. Resten af holdet er ude, da vi prioriterer frisk luft, bevægelse og udeliv højt i vores hus. I sommertiden smøres børnene ind i solcreme, men husk selv at smøre ind fra morgenstunden, da vi også kan være ude om formiddagen.

Kl.14.30 - 15.00:                                                                                                    
Cafétid (eftermiddagsmad): Vi spiser den medbragte mad. Her laver børnene legeaftaler, og taler om mange ting, blandt andet hvad madpakken indeholder.

Kl. 15.00- 16.45:                                                                                                    
Vi leger uden for, eller på tværs af stuerne inde. Torsdag eftermiddag har vi besøg af legebanden, der er en ”bande” bestående af elever fra 5./6. klasse fra Skovvejens Skole afd. Nr. Jernløse, der kommer og leger med børnene. En kæmpegevinst for både elever og børn.



Feedback

Sidst opdateret

09.12.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen