Spring til indhold

Ferie og sygdom

Børn har behov for fridage og ferier - akkurat som deres forældre. Når dagen kommer, og det er tid til en fridag, ser vi rigtig gerne, at du som forælder noterer dette via intra (Børn i Holbæk).

På den måde kan vi se fraværet og fortælle de øvrige børn på stuen, at deres kammerat ikke kommer. Skulle teknikken drille, hvilket jo desværre kan ske i denne teknologiske vidunderverden, må du meget gerne ringe eller sende en sms til os, på én af disse nedenstående numre:

0-2 årige: Tlf.: 72 36 52 64

3-6 årige: Tlf.: 72 36 52 62

 

Syge børn

Vi modtager ikke syge børn i institutionen. Sygdom kan også komme snigende i løbet af dagen og i så fald, ringer vi selvfølgelig til dig, så dit barn kan komme hjem.

 

Skadestuen

Skulle det uheldige ske, at jeres barn kommer til skade hernede, får du naturligvis prompte besked. Skulle situationen være alvorlig, tager vi til lægehuset i Regstrup eller i værste fald, skadestuen på Holbæk Sygehus. Du vil som forælder naturligvis blive orienteret om situationen, så du ikke kører forgæves.

 

Sygdom og medicin

Personalet må ikke give børnene medicin, medmindre der foreligger en tydelig anvisning/vejledning fra barnets egen læge.

Vi følger sundhedsstyrelsens vejledning om sygdomme og forebyggelse i daginstitutionen.

 

Ferie/fridage

Børn har ligesom vi voksne, behov for ferie og fridage. Derfor anbefaler vi, at I holder både fridage og ferie sammen med jeres barn. Via intra melder vi ud når en ferien nærmer sig og planlægger personale ud fra tilmeldte børn.Feedback

Sidst opdateret

09.12.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen