Spring til indhold

Fødselsdage

Når der er fødselsdag i huset, vil vi rigtig gerne fejre det. Sammen med fødselsdagsbarnet går vi ud på legepladsen og hejser flaget, så hele byen kan se at vi holder fødselsdag. Fra morgenstunden hænges et fødselsdags skilt på yderdøren og den røde løber rulles ud.

På stuen sat flag og hilsen op, så alle kan se hvem der fylder år. Der synges fødselsdagssang efter barnets valg.

Jeres barn får en lille fødselsdagsgave fra børnehuset. Gaven har stuens andre børn været med til at kreere.

Det er vores madmor Astrid, der sammen med barnet bestemmer farven på glasuren på fødselsdagsbollerne og hvad der skal serveres ved siden af - frugt, rosiner og andet.

Som forældre skal i aftale med pædagogen på stuen hvilken dag, barnet skal fejres i Børnehuset.

Forældrerådet har besluttet at fødselsdage holdes for hele stuen. Dette fordi vi ønsker at undgå, at nogen børn ekskluderes fra fællesskabet. Tidligere har det været kutyme, at man enten inviterede drengene, pigerne eller alle på stuen. Dette vil vi gerne gøre op med da vi oplever, at børnene ikke skelner imellem kønnene, men ofte er uforstående overfor at vi som voksne deler børnene op i for hold til om de er det ene eller det andet.

Der opfordres til at slå sig sammen med andre forældre, hvis man af en eller anden grund ikke har mulighed for at holde for hele stuen.

Som børnehus bakker vi op om fødselsdage der holdes udenfor børnehuset. Vi deltager meget gerne hvis det planlægges i god tid.

Hvis børnene skal køres i privat biler, skal alle forældre skrive under på en særlig tilladelse til lige arrangement.

Invitationer for en mindre gruppe gives udenfor børnehuset.Feedback

Sidst opdateret

09.12.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen