Spring til indhold

Fysiske rammer

Omkranset af høje træer og gode buske at gemme sig i, ligger der et lille hus hvor der altid er liv og glade dage.

Huset ligger tæt ved en lille å, marker, mose og rekreative områder – her er masser af plads, fuglekvidder og snebolde. Hver morgen når den knirkende låge åbnes af legelystne små fingre, vækkes husets sjæl til live og hvert et barn kan træde ind i verden, hvor læringen ligger i legen. Det lille hus har en også en legeplads, hvor selv modernatur byder op til sanserige lege og sjove udfoldelser blandt legehuse, træer, sandkasser og klatrestativer.

Om vinteren kælkes der til stor fornøjelse på den lille, men alligevel lidt grænseoverskridende bakke, til stor morskab for hele huset. I forårets spæde start, nydes fuglefløjt i trækronerne, mens bladene så småt springer ud. Sommeren indbyder til leg med vand, og gennemplasket står den på tørring i solens varme stråler. I efterårets sidste sommertid, tændes der op i bålet til kartoffelsuppe og indianergryde, mums hvor det smager.

Skovvejens Skole afd. Nr. Jernløse, som vi arbejder tæt sammen med, er vores nærmeste nabo, og vi deles om skaterbanen og en sportsplads, som kan få enhver fodboldspiller til at smile. Skolen har også en lille og en stor hal, samt flere legepladser, som vi også bruger til at styrke både den sanselige og motoriske udvikling.

Bussen ankommer blot 2 minutter fra vores hus, så det er nemt at tage på ture ud af huset.

Indenfor bor vi i store lyse lokaler, med et stort fællesrum som husets varme hjerte. Vi er delt op i 3 børnehavegrupper og en vuggestuegruppe, alle stuer har egen udgang til legeplads. Vi har 2 køkkener og et motorikrum. Hele huset blev for et par siden gennem renoveret, hvilke betyder, at vi nu har et hus, hvor alle fremtidige finesser er tænkt ind. Der er blandt andet gulvvarme, knager til overtøj og ikke mindst minimalt depotplads. Men vigtigst af alt, har vi en atmosfære, hvor luften sitrer af tryghed og varme, og hvor smilet om morgenen blot er starten på en helt fantastisk dag.Feedback

Sidst opdateret

09.12.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen