Spring til indhold

Indkøring

Den første tid i Nr. Jernløse Børnehus

Vi er altid glade for at se nye ansigter her i Nr. Jernløse Børnehus, og noget af det første der sker, er at I modtager et velkomstbrev og en velkomstfolder. Efterfølgende vil vi gerne have besøg af jer og jeres barn, og her vil vi sammen gennemgå jeres barns behov, udveksle relevante informationer og aftale indkøring. Vi viser vores dejlige hus frem, I får hilst på personalet og ser den stue I bliver tilknyttet.

At skulle starte i et børnehus, kan være overvældende. Der er nye ansigter, voksne og børn som man ikke har set før, og der er mange nye ting man skal kende at lære, både som barn, men også som forældre, så det er vigtigt at I spørger løs, hvis der er det mindste.

Vi opfordrer til en blid start, hvor I og jeres barn kommer ned og hilser på, og stille og roligt starter med nogle korte dage. Langsomt vil jeres barn falde mere og mere til, og I vil som forældre, også blive mere trygge, hvilket jeres barn også vil kunne mærke. Skulle I have anledning til spørgsmål i opstartsfasen, eller senere hen, så grib fat i en af os voksne.

Vi er her for dit barn, men vi er her også for jer forældre.

Vi anbefaler, at I som forældre afsætter ca. én uge til indkøringFeedback

Sidst opdateret

09.12.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen