Spring til indhold

Profil

I børnehuset Kirsebærhaven arbejder vi med børns læring og trivsel. Vi har fokus på børnegruppens sammensætning og hvad der giver mening for netop den enkelte gruppe.

Børnehuset Kirsebærhaven er et varmt og rart børnehus, placeret i hjertet af Knabstrup. Kirsebærhaven ligger lige på den anden side af skolegården og tilbyder pasning, omsorg og nærvær til dit barn i alderen 0-6 år.

Vi er delt op i tre stuer - Spirrerne, med vuggestuebørn i alderen 0,5 år - 2,9 år, hos os vægter vi udeliv højt helt ned til de yngste børn, hvilket betyder at vi tilstræber at være ude hver dag hvor vi enten leger på legepladsen eller cykler og går ture i nærmiljøet.

Blomsterne og Kirsebærrene, med børnehavebørn i alderen ca. 2,10 - 4 år der er stort fokus på krop og bevægelse. Denne gruppe går f.eks ofte i gymnastiksalen, på tur i nærmiljø eller sætter lege i gang på legepladsen. (Mathias skriv noget mere)

Rødderne, med børnehavebørn i alderen 5 – 6 år, denne gruppe samarbejder i højere grad med skolens yngste børn når det er meningsfuldt. I denne gruppe er der blandt andet ansat en samskabende pædagog som er bindeled mellem dagtilbud og skole.

Vi er et DGI certificeret børnehus, på en naturskøn legeplads. hvilket betyder, at idræt og bevægelse indgår i de daglige læringsaktiviteter som er tilpasset børnenes alder og udviklingsniveau.

Legen er et af de væsentlige elementer i barnets udvikling og dannelse, og et væsentlig element i det pædagogiske arbejde.

Citat fra Børn og Unge politikken i Holbæk Kommune.Feedback

Sidst opdateret

02.06.2021

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen