Spring til indhold

Om os

”Det børn selv mestrer, må voksne ikke tage fra dem ved at gøre det for dem”. Med disse meget rammende ord byder vi velkommen til Kirsebærhaven og vores fire stuer: spirerne, blomsterne, kirsebærrene og rødderne.

I Børnehuset Kirsebærhaven har alle børn har ret til at mærke, at de er en del af et fællesskab og vi ser forskellighed som en styrke. Vi glæder os alle sammen rigtig meget til at lære jeres familie at kende, være sammen med jeres barn og til et godt og givende børne - og forældresamarbejde.

 

Skovvejens madpolitik

Profil

I børnehuset Kirsebærhaven arbejder vi med børns læring og trivsel. Vi har fokus på børnegruppens sammensætning og hvad der giver mening for netop den enkelte gruppe.

Fra urtehave til børnemave

I urtehaven følger vi udviklingen fra det lille frø til den høstede grøntsag - og så spiser vi den!

Forældresamarbejde

I kirsebærhaven lægger vi vægt på forældresamarbejdet. Vi er sammen ansvarlige for at jeres barn får nogle gode år i Kirsebærhaven med glæde, trivsel og udvikling.

Skolesamarbejde

Børnehuset Kirsebærhaven og Knabstrup Skole er naboer - gode naboer. Børnene er tidligt bekendt med skolen, da legepladsen og huset støder lige op til skolegården.

Åbningstider

Vi tager imod morgenfriske børn fra kl. 06.00 og runder dagen af kl. 16.45, fredag kl. 16.00. Har du brug for at komme i kontakt med os, er du meget velkommen til at kontakte os. Døren står altid åben.


Feedback

Sidst opdateret

22.01.2021

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen

Legepladsrapport Børnehuset Kirsebærhaven

Praktikstedsbekrivelse Børnehuset Kirsebærhaven